Boost Je Winst

PREMIUM

Meer winst door grip op je cijfers

met persoonlijke begeleiding

ZZP en MKB

Wil jij als ZZP of MKB next level met jou bedrijf en meer leren over je financiën? 

Need to Know

over de Finance Essentials voor ondernemers om meer resultaat te behalen door grip op je cijfers

Grip op je cijfers

Van "het overkomt me"

naar

"ik ben in control"

Meer winst door grip op je cijfers

Je bent al een tijdje onderweg als ondernemer, maar elk jaar als de belastingaangifte om de hoek komt kijken, raak je lichtelijk in paniek. Je hebt eigenlijk geen flauw idee wat je allemaal uitgeeft en wat er binnenkomt in je bedrijf. Je kan jezelf een salaris uitbetalen, maar een goed plan.. Ho maar! Eigenlijk is het financiële overzicht nergens te vinden waardoor je het gevoel hebt niet in control te zijn. Dat moet anders!

Herken je dit? 

Heb jij..

 • .. onrust over je financiën
 • .. geen financiële basiskennis
 • .. geen idee wat je moet antwoorden als iemand je vraagt hoe je er financieel voor staat
 • .. twijfels over of je een investering wel of niet kan maken
 • .. geen flauw idee hoeveel "salaris" je jezelf eigenlijk kan uitbetalen
 • .. het idee dat er veel meer winst valt te behalen uit je bedrijf.

Want hoe heerlijk zou het zijn dat jij weet hoe jij jouw cijfers kan gebruiken om je resultaten te verbeteren. Dat je niet meer hoeft te stressen over de financiën van je onderneming en dat eindelijk al die onzekerheden verdwenen zijn.

Meer meer dan 15 jaar ervaring in Business Control weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om grip te hebben op je financiën als ondernemer en hoe het jou als ondernemer kan helpen om je resultaten te verbeteren.

En als jij er voor kiest om in te stappen in het Boost Je Winst PREMIUM  Programma.. 

 • Heb jij geen onrust meer over je financiën en je weet precies hoe jij er financieel voor staat;
 • Heb jij inzicht in je financiën, kan je vooruitkijken en kan je een winstverwachting maken;
 • Kan jij strategische keuzes maken, omdat je kan berekenen wat de financiële impact is;
 • Weet je hoeveel "salaris" je aan jezelf kan uitbetalen;
 • Kan jij je aanbod en tarieven optimaliseren voor meer resultaat!

Wat ga je leren? 

In het Boost Je Winst VIP Programma ga je in 5 modules leren hoe jij als ondernemer meer inzicht krijgt op je financiën. Nee, ik ga je niet leren hoe je moet boekhouden, je gaat écht leren hoe je meer winst kan behalen uit je bedrijf. Je leert wat je financiële overzichten betekenen en hoe je deze kan lezen en interpreteren. Je leert hoe je het juiste tarief kan vragen aan de klanten en hoe jij je ideale aanbod kan samenstellen. De cursus bevat meerdere templates waarin je jouw cijfers kan invullen, zodat je snel overzicht en inzicht krijgt in hoe jij er financieel voor staat en kan je de financiële impact van te maken keuzes doorrekenen. Een betere basis om winstgevende beslissingen te nemen.


Boost Je Winst is de perfecte cursus voor jou als je al een tijdje bezig bent met ondernemen en als je meer wil leren hoe je jouw financiën effectief kunt beheren. Met deze cursus krijg je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Meld je nu direct aan en ontdek hoe je grip kunt krijgen op jouw financiën en waar je mogelijkheden voor efficiency en extra winst liggen!


En omdat jij kiest voor Boost Je Winst VIP krijg jij nog eens 3 persoonlijke 1-op-1 sessies waarin ik met je mee kijk naar jouw bedrijf én je krijgt 4 weken de mogelijkheid om al je vragen aan mij te stellen!


Waarom iedere ondernemer dit nodig heeft

Duidelijke uitleg

Eindelijk begrijp jij je financiële overzichten. Geen dikke boeken of stoffige lappen tekst maar korte en duidelijke video's.

Tips en trics voor jouw bedrijf

Praktijkgericht aan de slag met jouw cijfers. Hoe sta jij er financieel voor?

Grip op je cijfers

Waar sta je nu en wat zijn jouw financiële doelen. Leer aan welke knoppen jij kan draaien om je omzet te verhogen.

Rust door inzicht

Wellicht heb je al een boekhouder die jouw administratie op orde houdt, maar heb je eigenlijk geen idee wat hij of zij doet en wat er allemaal speelt. En dat is zonde.. Als ondernemer wil je groeien, succesvol zijn en de concurrentie voor blijven. Daarom is het essentieel op grip op je cijfers te hebben. En dit gaat net een stapje verder dan alleen het op orde hebben van je administratie. Niet alleen maar terugkijken naar het afgelopen jaar, maar juist vooruit kijken, kansen benutten en risico's verminderen. Het gaat er om dat jij de juiste beslissingen weet te nemen op basis van actuele informatie. En dan kan je nog zo'n goede boekhouder hebben, maar je hebt zelf de juiste kennis en vaardigheden nodig.


En het is zeker van belang dat je administratie op orde is, maar het stopt daar niet. Administratie is een uitvoerende taak, gericht op het vastleggen van het verleden. Wat jij als ondernemer wil, is juist vooruitkijken. Aan welke knoppen kan je draaien om je resultaten te verbeteren? Welke kansen liggen er in de markt? Waar liggen jouw winstkansen? In Boost Je Winst VIP leer je aan welke knoppen je kan draaien in jouw business en ga ik je hier persoonlijk bij ondersteunen, zodat jij uiteindelijk onderaan de streep meer winst overhoudt als ondernemer!

Wat je krijgt

Wat krijg je als je instapt in het Boost Je Winst PREMIUM Programma

 • Een online cursus van 5 modules met duidelijke video's waarin ik alle essentiële kennis heb gebundeld welke je direct kan toepassen in jouw business;
 • Voorbeelden en handige templates waarin je jouw cijfers kunt verwerken;
 • Live Q&A waarin je al je vragen kunt stellen;
 • 3 persoonlijke 1-op-1 sessies waarin ik mee kijk naar je bedrijf
 • De mogelijkheid om 4 weken lang al je vragen te stellen

Expert in Business & Finance

Met meer dan 15 jaar ervaring als controller weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om grip te hebben op je financiën. Ik heb mijn kennis gebundeld in Boost Je Winst en ik leer je in deze cursus de basiskennis van business en finance, zodat je op een effectieve en efficiënte manier je financiën kunt beheren. En niet alleen dat, ik leer je ook hoe je jouw financiële overzichten moet lezen en interpreteren en hoe je je aanbod en tarieven kan bepalen.

Boost Je Winst is de perfecte cursus voor jou als ambitieuze ondernemer die naar succes streeft. Met deze cursus krijg je alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Schrijf je nu in en ontdek hoe je grip kunt krijgen op jouw financiën, waardoor je meer winst kunt behalen als ondernemer!

Boost Je Winst PREMIUM

 • 5 modules
 • werkboek met opdrachten
 • financiële templates
 • 6 maanden toegang
 • Q&A in kleine groep (max 10)
 • 3 persoonlijke 1-op-1 sessies waarin ik mee kijk naar je bedrijf
 • De mogelijkheid om 4 weken lang al je vragen te stellen


BONUS: gratis extra strategiesessie t.w.v. 249


Voor 2023 zijn de deuren gesloten. 

De eerstvolgende ronde start in februari 2024


Wil je nog in 2023 samenwerken? Kies dan voor Next Level Ondernemen


In korte tijd heeft Eveline een nieuw project financieel inzichtelijk gemaakt. To the point, duidelijk en met empathie neemt ze je mee om meer inzicht te krijgen in je financieel situatie en waar je verbeterpunten liggen.


Valerie - adviestraject

 


In korte tijd heeft Eveline me al zoveel waardevolle inzichten gegeven.

Ik ga er vandaag direct mee aan de slag! Kyra - strategiesessie

Eveline heeft me geholpen om meer inzicht te krijgen in mijn financieel plan, kostprijsberekeningen en waar ik kan investeren. Bedankt voor het stellen van de juiste vragen en het totaaloverzicht, ik kan je zeker aanbevelen!


Melissa - strategiesessie

Tijd voor meer winst als ondernemer?

Hoe zou het zijn als je precies weet hoeveel geld je deze maand hebt verdiend? Of dat je weet wanneer je EINDELIJK die grote investering kan doen? Wat als je gewoon 3 maanden kan gaan reizen, zonder in de stress te zitten over je inkomsten? Door weer grip te krijgen op je cijfers, heb je niet alleen inzicht in je financiële situatie op korte termijn, maar ook op lange termijn. En dit inzicht zorgt voor rust en controle, omdat je precies weet wat er mogelijk is en hoe je een plan kunt maken om je doelen te behalen.


Veelgestelde vragen

Hoe lang houd ik toegang tot de online omgeving?

Na aanschaf heb je 6 maanden toegang tot de omgeving. Het is aan jou hoe lang je erover doet om de cursus te volgen. Mijn advies: plan wekelijks een dagdeel in, start met de cursus en pak vervolgens je financiën erbij om het direct toe te passen op je business.

Ik heb nog helemaal geen kennis van financiën, gaat dit mij wel lukken?

In de modules neem ik je stap voor stap mee. In de live Q&A is er de mogelijkheid om je vragen te stellen. Ieder zijn eigen specialisme, ik leg jou graag de wereld van Finance & Business uit!

Kan ik tussendoor vragen aan je stellen?

Zowel voorafgaand aan als tijdens de live Q&A is er de mogelijkheid om je vragen te stellen.

Wil je meer persoonlijke begeleiding dan raad ik de VIP variant aan. Je krijgt dan naast de groep Q&A 3 persoonlijke sessies en je mag me 4 weken lang alles vragen Business & Finance.

Waar gaat de live Q&A over?

Alle deelnemers hebben de mogelijkheid om zowel voorafgaand aan als tijdens de Q&A vragen te stellen. In deze meeting ga ik wat dieper in op de vragen die gesteld worden. De vragen kunnen gaan over tarieven, prijsberekeningen, financiele planning, verdienmodellen etc.

Wat is de investering?

De investering voor Boost je Winst is 597. Wanneer je Boost Je Winst voor 15 september aanschaft krijg je er een persoonlijke strategiesessie bij cadeau.

Ik reik je de kennis en de tools aan en jij moet de te nemen stappen gaan zetten maar de meeste klanten verdienen meer dan dit bedrag binnen 3 maanden terug.

BONUS: gratis extra strategiesessie t.w.v. 249


EUR 997!