Boost Je Winst

Meer resultaat door grip op je cijfers

ZZP en MKB

Voor jou als ZZP of MKB ondernemer als je meer wil leren over finance voor ondernemers

Need to Know

over de Finance Essentials voor ondernemers om meer resultaat te behalen door grip op je cijfers

Grip op je cijfers

Van "het overkomt me"

naar

"ik ben in control"

BOOST JE WINST

Meer resultaat door grip op je cijfers


Elk jaar als de belastingaangifte om de hoek komt kijken raak je een beetje in paniek. Je hebt eigenlijk geen idee wat je allemaal uitgeeft en wat er binnenkomt in je bedrijf. Slapeloze nachten, geen saldo op je zakelijke rekening. Je kan van je business leven, maar een goed plan heb je niet. Eigenlijk is het financiële overzicht nergens te vinden waardoor je het gevoel hebt niet in control te zijn. Dat moet anders.


 1. onrust over je financiën
 2. geen financiële basiskennis
 3. twijfels als iemand je vraagt hoe je er financieel voor staat
 4. twijfels over of je een investering wel of niet kan doen
 5. niet weten welke bedrag je als "salaris" aan jezelf kan betalen


Jij wil leren hoe jij jouw cijfers gebruikt om je resultaten te verbeteren. Je bent klaar met dat onzekere gevoel over de financiële kant van je business.
Misschien voel je weerstand op financiën omdat je er niet zo goed in bent of er weinig prioriteit aan geeft, maar ik weet met mijn 15 jaar ervaring in Business Control als geen ander hoe belangrijk het is om grip te hebben op je financiën en hoe het jou als ondernemer kan helpen om je resultaten te verbeteren. Na de cursus Boost je Winst:


 • heb jij geen onrust meer over je financiën en je weet precies hoe jij er financieel voor staat
 • heb jij inzicht, je kan vooruitkijken en een winstverwachting maken
 • kan jij strategische keuzes maken omdat je kan berekenen wat de financiële impact is
 • weet je welk bedrag je als "salaris" aan jezelf kan betalen
 • kan jij je aanbod en tarieven optimaliseren voor meer resultaat


In deze cursus krijg je toegang tot 5 modules, waarin je leert wat je financiele overzichten betekenen en hoe je deze kan lezen en interpreteren. Je leert hoe je je tarieven kan bepalen, en hoe je je ideale aanbod kan samenstellen. De cursus bevat een aantal templates die je zelf kan vullen met jouw cijfers. Zo krijg je snel overzicht en inzicht in hoe jij er financieel voor staat en kan je de financiële impact van te maken keuzes doorrekenen. Een betere basis om winstgevende beslissingen te nemen.


Boost Je Winst is de perfecte cursus voor jou als je al een tijdje bezig bent met ondernemen en wilt leren hoe je jouw financiën effectief kunt beheren. Met deze cursus krijg je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Schrijf je nu in voor Boost Je Winst: Meer resultaat door grip op je cijfers! en ontdek hoe je grip kunt krijgen op jouw financiën en waar je mogelijkheden voor efficiency en extra winst liggen!

Grip op je cijfers

Je begrijpt niet hoe het kan, je omzet is goed maar waar blijft die winst? Successen bij je klanten maar het saldo op je bankrekening is minder succesvol.

Als ondernemer wil je niet alleen de zaken op orde hebben, je wilt groeien en succesvol zijn. Grip op je cijfers is daarbij essentieel en gaat veel verder dan alleen het op orde hebben van je administratie. Het gaat om vooruitkijken, kansen benutten en risico's verminderen. Het gaat om het nemen van de juiste beslissingen op basis van actuele informatie. En daarvoor heb je de juiste kennis en vaardigheden nodig.

Het is zeker belangrijk om je administratie op orde te hebben, maar daar stopt het niet. Administratie is een uitvoerende taak, gericht op het vastleggen van het verleden. Wat jij als ondernemer wil, is juist vooruitkijken. Aan welke knoppen kan je draaien om je resultaten te verbeteren? Welke kansen liggen er in de markt? Waar liggen jouw winstkansen? In Boost Je Winst leer je aan welke knoppen je kan draaien in jouw business.


Wil jij grip op je cijfers? Doe mee!

Duidelijke uitleg

Eindelijk begrijp jij je financiële overzichten. Geen dikke boeken of stoffige lappen tekst maar korte en duidelijke video's.

Tips en trics voor jouw bedrijf

Praktijkgericht aan de slag met jouw cijfers. Hoe sta jij er financieel voor?

Grip op je cijfers

Waar sta je nu en wat zijn jouw financiële doelen. Leer aan welke knoppen jij kan draaien om je omzet te verhogen.

Waarom iedere ondernemer dit nodig heeft

Rust door inzicht

Stel je eens voor dat je precies weet hoeveel geld je deze maand hebt verdiend. Of wanneer je genoeg ruimte hebt om die grote investering te doen. Het saldo op je zakelijke rekening komt weer overeen met het succes dat je bereikt in het succes met je klanten. En wat als je eindelijk die welverdiende vakantie kunt nemen of die reis kunt maken die al zo lang op je verlanglijstje staat? Door grip te krijgen op je cijfers heb je niet alleen inzicht in je financiële situatie op de korte termijn, maar ook op de langere termijn. Dit inzicht zorgt voor rust en controle, omdat je precies weet wat je mogelijkheden zijn en hoe je een plan kunt maken om je doelen te behalen.

Wat je krijgt

Tijd is geld, en ik begrijp als geen ander dat je kostbare tijd niet wilt verspillen aan het zoeken naar versnipperde informatie op internet. Daarom heb ik de essentiële kennis gebundeld en direct toepasbaar gemaakt voor jouw business. Met behulp van voorbeelden en templates kan je direct aan de slag met jouw cijfers. Naast de video's is er ook een live Q&A in een kleine groep waarin je al je vragen kunt stellen en persoonlijk advies kunt krijgen. Kortom, deze cursus biedt jou de tools en kennis die je nodig hebt om grip te krijgen op je cijfers en succesvol te zijn als ondernemer.

Expert in Business & Finance

Met meer dan 15 jaar ervaring als controller weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om grip te hebben op je financiën. Ik leer je in deze cursus de basiskennis van business en finance, zodat je op een effectieve en efficiënte manier je financiën kunt beheren. En niet alleen dat, ik leer je ook hoe je jouw financiële overzichten moet lezen en interpreteren en hoe je je aanbod en tarieven kan bepalen.

Boost Je Winst is de perfecte cursus voor jou als ambitieuze ondernemer die naar succes streeft. Met deze cursus krijg je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Geen slapeloze nachten meer, een positief saldo op je bankrekening en een plan om financieel succesvol te ondernemen. Schrijf je nu in en ontdek hoe je grip kunt krijgen op jouw financiën en waar je kansen voor efficiency en extra winst liggen!

Boost Je Winst

 • 5 modules
 • werkboek met opdrachten
 • financiële templates
 • 6 maanden toegang
 • Q&A in kleine groep (max 10)

BONUS: gratis extra strategiesessie twv 249


Voor 2023 zijn de deuren gesloten. 

De eerstvolgende ronde start in februari 2024


Wil je nog in 2023 samenwerken? Kies dan voor Next Level Ondernemen


In korte tijd heeft Eveline een nieuw project financieel inzichtelijk gemaakt. To the point, duidelijk en met empathie neemt ze je mee om meer inzicht te krijgen in je financieel situatie en waar je verbeterpunten liggen.


Valerie - adviestraject

 


In korte tijd heeft Eveline me al zoveel waardevolle inzichten gegeven.

Ik ga er vandaag direct mee aan de slag! Kyra - strategiesessie

Eveline heeft me geholpen om meer inzicht te krijgen in mijn financieel plan, kostprijsberekeningen en waar ik kan investeren. Bedankt voor het stellen van de juiste vragen en het totaaloverzicht, ik kan je zeker aanbevelen!


Melissa - strategiesessie

Veelgestelde vragen

Hoe lang houd ik toegang tot de online omgeving?

Na aanschaf heb je 6 maanden toegang tot de omgeving. Het is aan jou hoe lang je erover doet om de cursus te volgen. Mijn advies: plan wekelijks een dagdeel in, start met de cursus en pak vervolgens je financiën erbij om het direct toe te passen op je business.

Ik heb nog helemaal geen kennis van financiën, gaat dit mij wel lukken?

In de modules neem ik je stap voor stap mee. In de live Q&A is er de mogelijkheid om je vragen te stellen. Ieder zijn eigen specialisme, ik leg jou graag de wereld van Finance & Business uit!

Kan ik tussendoor vragen aan je stellen?

Zowel voorafgaand aan als tijdens de live Q&A is er de mogelijkheid om je vragen te stellen.

Wil je meer persoonlijke begeleiding dan raad ik de VIP variant aan. Je krijgt dan naast de groep Q&A 3 persoonlijke sessies en je mag me 4 weken lang alles vragen Business & Finance.

Waar gaat de live Q&A over?

Alle deelnemers hebben de mogelijkheid om zowel voorafgaand aan als tijdens de Q&A vragen te stellen. In deze meeting ga ik wat dieper in op de vragen die gesteld worden. De vragen kunnen gaan over tarieven, prijsberekeningen, financiele planning, verdienmodellen etc.

Wat is de investering?

De investering voor Boost je Winst is 597. Wanneer je Boost Je Winst voor 15 september aanschaft krijg je er een persoonlijke strategiesessie bij cadeau.

Ik reik je de kennis en de tools aan en jij moet de te nemen stappen gaan zetten maar de meeste klanten verdienen meer dan dit bedrag binnen 3 maanden terug.

BONUS: gratis extra strategiesessie twv 249


EUR 597